סלט סלק מרוקאי - מתכון בריא מתוך פרוייקט מיוחד של מתכונים לסלטים: "סלטים לעל האש", המלצות על סלטים בריאים ומזינים לפיקניק ולמנגל משירה נחושתן, דיאטנית קלינית במרכז הרפואי זיו

כלים

רכיבים:

4 סלקים בגודל בינוני

4 שיני שום כתוש

מלח לפי הטעם

¼ כוס שמן

כפית כמון

½ כפית פלפל שחור

פטרוזיליה קצוצה

הכנה:

מבשלים את הסלקים במי מלח עד שמתרככים, אך לא יותר מידי. מצננים, קולפים, חותכים לרצועות, מניחים בקערה ומטבלים בשום כתוש, מלח, כמון, שמן, מיץ לימון ופלפל. לפני ההגשה מפזרים פטרוזיליה.

עדכונים אחרונים