כלים

סטייק סינטה ברוטב חרדל ושמנת - מתכון מיוחד ממסעדת אדלה. המנה, כמו גם רבות אחרות, תוצגבשבוע הבא ב"שבוע טעמים בעמקים 2011", שייפתח בעמק יזרעאל ב- 16 בינואר 2011

adelaסטייק סינטה – 2 מנות. מרכיבים:

300 גרם סינטה פרוס ל-2 נתחים

מלח

פלפל שחור שחון

שמן

חמאה

אופן ההכנה:

לפזר מלח ופלפל שחור משני צידי הבשר.

על גבי מחבת משומן יש לסגור את הבשר משני צידיו למשך כ-1/2 דקה.

להעביר לגריל עד למידת העשייה הרצויה.

רוטב חרדל ושמנת:

מרכיבים:

250 מ"ל שמנת מתוקה

100 גרם חרדל

1/4 כפית מלח

מעט פלפל שחור גרוס

25 גרם חמאה

אופן ההכנה: מבשלים את כל המרכיבים עד להסמכה.. ניתן להגיש עם קישואים מוקפצים בשמן זית ומתובלים במלח ופלפל.