מתכון פשוט לכרוב לבן - כרוב מאודה, מתכון פשוט וטעים של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר השף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור

כלים

חומרים:

1 ראש כרוב

2 כפות רסק עגבניות

כף אבקת מרק עוף

2 כפות סוכר

1/2 כפית מלח

2 בצלים קצוצים

2 כוסות מים

אופן הכנה:

• מזהיבים את הבצל הקצוץ בסיר עם מעט מאוד שומן.

• מוסיפים מים, רסק ואת כל התבלינים.

• חותכים את הכרוב לפרוסות ומוסיפים לסיר.

• מבשלים יחד כשעה.