shinaהחמין של ד"ר אבי זלבה קצת לא שיגרתי, ומתאים בייחוד לשישבת קריר וביתי, אבל דורש מכם להתעורר באמצע הלילה...

כלים

המצרכים:

קילו גרונות הודו חתוכים וטריים.

שלושה גזרים.

שלושה תפוחי אדמה בינוניים

ראש סלרי מגורד.

לימון חתוך לקוביות קטנות

חמישה ראשי שום חתוכים לפרוסות דקות לאורכם.

שתי בטטות בינוניות.

סלרי,פטרוזיליה,עלי סלק,כוסברה- קצוץ דק

נתח שריר( מספר 5)

גריסים בשקית צלייה נפרדת

שש עצמות רגל פרה חתוכים.

שלוש כפיות דבש

בצל חתוך דק.

מעיים ממולאים

חצי כרוב קצוץ לאורכו.

שעועית לבנה.(לא להגזים בכמות)

כנפי עוף,כנפי הודו

כף אבקת מרק עוף.

מלח, פלפל,פפריקה מתוקה וחריפה

חצי ראש סלרי חתוך לקוביות קטנות לאר שבושל במים.

חצי כוס יין אדום מתוק

100 מילי ליטר בירה לבנה

כוס מים

קחו את כל המצרכים הללו ,הכניסו לסיר גדול, בחשו היטב.הניחו על אש קטנה בערב.רצוי להתעורר באמצע הלילה ולבדוק שלא חסרים נוזלים.