תל אביב:

מתכון: פטה כבד אווז

פטה כבד אווז - מתכון מיוחד, הדורש הכנה של משקולות להידוק המנה. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור

רכיבים:

כבד אווז לפי הכמות המבוקשת

מחית תמרים

צנימים

ריבת בצל

מלח

פלפל

משקולות

הוראות הכנה:

• אפייה פרוסות של כבד אווז , תיבול, מלח ופלפל.

• לסדר בתבנית שכבות ובין השכבות מחית תמרים.

• בסוף הסידור של הכבד יש להניח משקולות ולקרר לילה שלם , לפרוס ולהגיש עם צנימים וריבת בצל.


תגובות (1)


הצג/הסתר תגובות
כבד אוז
לא הבנתי כלום !
מרים , ינואר 17, 2012

כתוב תגובה


busy
comments

צרו קשרחדשות הרכב | חידות | גיגים באינטרנט | תכשיטים | מסחר בשוק ההון smartcapital.co.il

Copyright © 2010-2014 The-Pulse Communications LTD. All rights reserved

Visitor heat map tracker, live visitor tracking, real time visitor counter