תל אביב:

מטבחים | מטבח | מטבחים מעוצבים | מטבחים לבנים | מטבח פרובנס | מטבח מודרני

כרובית בטחינה - המתכון הערבי

כרובית-בטחינה - מתכון אותנטי מהמטבח הערבי. המתכון לקוח מסדנה מיוחדת שעסקה בבישול הערבי בבית הספר לבישול תדמור

חומרים:

8 ק"ג כרובית (קפואה או טריה)

שמן לטיגון

1 ק"ג טחינה

10 שיני שום

מלח, לימון, מים

אופן הכנה:

• מערבבים את כל החומרים פרט לכרובית עד לקבלת טחינה במרקם חלק.

• מחממים שמן ומטגנים את פרחי הכרובית לצבע חום.

• מוציאים לנייר סופג לספיגת השומן.

הגשה:

• מסדרים את הכרובית . יוצקים טחינה .

• זורים מעט סומק מעל ומגישים.


תגובות (3)


הצג/הסתר תגובות
יצא נהדר
תודה רבה!!!!
לאה , אוגוסט 21, 2011
משה אולי מכיר מתכון ערבי אחר - אני מתה על מתכונים ערביים!
פעם בכולבוטק פורסם מתכון סודי ערבי לחומוס משובח. היה שם משהו שהערבי הוסיף לחומוס שהוא טען שהוא נותן את הטעם היחודי לחומוס הערבי - אני לא מבינה איך שכחתי מה הדבר הזה - מישהו יכול לעזור לי להזכר? נו באמת...
smilies/shocked.gif

shocked

smilies/shocked.gif

shocked

smilies/cry.gif

cry

smilies/shocked.gif

shocked

נרקיס , ספטמבר 01, 2011
בישול
לא אמורים לבשל את הכרובית כדי שתתרכך קצת לפני הטיגון?
אני חושבת שכדאי לטגן בציפוי עם ביצה ופירורי לחם
אביבה , ינואר 22, 2012

כתוב תגובה


busy
comments

צרו קשרחדשות הרכב | חידות | גיגים באינטרנט | תכשיטים | מסחר בשוק ההון smartcapital.co.il

Copyright © 2010-2014 The-Pulse Communications LTD. All rights reserved

Visitor heat map tracker, live visitor tracking, real time visitor counter