פטה כבד אווז - מתכון מיוחד, הדורש הכנה של משקולות להידוק המנה. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור

רכיבים:

כבד אווז לפי הכמות המבוקשת

מחית תמרים

צנימים

ריבת בצל

מלח

פלפל

משקולות

הוראות הכנה:

• אפייה פרוסות של כבד אווז , תיבול, מלח ופלפל.

• לסדר בתבנית שכבות ובין השכבות מחית תמרים.

• בסוף הסידור של הכבד יש להניח משקולות ולקרר לילה שלם , לפרוס ולהגיש עם צנימים וריבת בצל.


תגובות (1)

כבד אוז
לא הבנתי כלום !
מרים , ינואר 17, 2012

כתוב תגובה

smaller | bigger

busy
comments
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

צרו קשרחדשות הרכב | חידות | גיגים באינטרנט | תכשיטים |

Copyright © 2010-2014 The-Pulse Communications LTD. All rights reserved