מתכון פשוט לכרוב לבן - כרוב מאודה, מתכון פשוט וטעים של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר השף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור

חומרים:

1 ראש כרוב

2 כפות רסק עגבניות

כף אבקת מרק עוף

2 כפות סוכר

1/2 כפית מלח

2 בצלים קצוצים

2 כוסות מים

אופן הכנה:

• מזהיבים את הבצל הקצוץ בסיר עם מעט מאוד שומן.

• מוסיפים מים, רסק ואת כל התבלינים.

• חותכים את הכרוב לפרוסות ומוסיפים לסיר.

• מבשלים יחד כשעה.

תגובות (0)

כתוב תגובה

smaller | bigger

busy
comments
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

צרו קשרחדשות הרכב | חידות | גיגים באינטרנט | תכשיטים |

Copyright © 2010-2014 The-Pulse Communications LTD. All rights reserved